Warning: Creating default object from empty value in /home/bannen55/public_html/wp-content/plugins/download-monitor/classes/download_taxonomies.class.php on line 154
Audio/Video produkcija | Nenad Ban

Audio/Video produkcija

Danas je nezamislivo komercijalno poslovati bez oglašavanja i promoviranja svojih proizvoda i usluga. Bilo da se radi o tvrtkama ili umjetnicima, svima je zajedničko da bez mogućnosti kvalitetne prezentacije učinci njihovog rada neće biti dovoljno primjećeni i cijenjeni. Kvalitetno osmišljene audio-vizualne poruke upućene krajnjim korisnicma omogućit će Vam bolje poslovanje bez obzira na medij kojim se poruke prenose. Izuzetno je važno da su te poruke upečatljive i kreirane najnovijim tehnologijama kako bi stvorile pozitivnu sliku o Vašem proizvodu ili uslugama koje nudite i time potakle interes i očekivanja korisnika kojima su upućene. Audio i video produkcija predstavlja ekipu vrhunskih profesionalaca sa dugogodišnjim iskustvom. Full HD tehnologija  je tehnologija koja nudi kvalitetnu sliku i zvuka značajno veće kvalitete u odnosu na tradicionalne tehnologije prikaza slike i zvuka (PAL, NTSC, SECAM,…).S obzirom da je rezolucija veća, slika je oštrija, manje mutna i u cjelini bliža stvarnosti. HD nudi i glađe pokrete, detaljnjije i življe boje, a tu je i vrlo visoka kvaliteta višekanalnog zvuka koji čini iskustvo gledanja još boljim. Naš format je Full HD 1920X1080p sa 60 sličica u sekundi.

Tonsko snimanje

Uz vrhunsku sliku ide i vrhunski zvuk.Digitalni tonski studio i režiju projektirao je vrhunski audio specijalist gosp. John H. Brandt osiguravši nam tako jamstvo vrhunskog snimanja i preciznost slušanja tona u režiji te uređenu akustiku studija.Radimo svu vrstu  audioprodukcije i postprodukcije. Snimamo na 24 audio digitalna kanala.

Sa štovanjem

Additional Options

 

Top